Workshop acteren

Heeft u interesse in een workshop acteren? Bekende Nederlander Bas Muijs geeft verschillende acteerworkshops. Hij is een acteur en heeft al in diverse series en films gespeeld. U heeft hem onder andere kunnen zien in de films Heksen bestaan niet en in Snuf de Hond in oorlogstijd. Van de series Costa en Voetbalvrouwen is hij ook bekend.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Workshop acteren

U heeft Bas kunnen zien op verschillende gebieden op televisie en in de mediawereld:

Bas Muijs is meer dan een acteur alleen. Zo heeft hij in 2006 de band Geweldige Noten opgericht. Dit doet hij samen met Winston Post en Peter Groenendijk. Het is een entertainmentshow met muziek waarbij het publiek heerlijk kan meezingen. Bas vindt het bovendien belangrijk om voor het goede doel te werken. Daarom is hij ambassadeur van KIKA en zit hij in het Sterrenfietsteam. Daarmee verzamelt hij met andere bekende Nederlanders ook geld voor in.

Acteerworkshops

Hiernaast geeft Bas acteerworkshops en lessen aan basisschoolklassen. Ook werkt hij graag samen met het speciaal onderwijs en leert hij deze scholieren meer over acteren en het theater. Ze kunnen een kijkje nemen achter de coulissen en zelf op het podium staan. Bas heeft zelf de lerarenopleiding gevolgd en mede daarom vindt het hij zo leuk om acteerworkshops te geven. Dit doet hij sinds 2010 met veel plezier aan potentiële acteurs, maar ook aan basisschoolklassen.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Interesse in een workshop acteren?

Wilt u Bas Muijs boeken voor een workshop acteren? Neem dan direct contact op met zijn management. Voor meer informatie kunt u altijd eerst eens zijn cv bekijken. Daar vindt u alle series en films waarin hij grote en kleine rollen heeft gehad.