Presentator inhuren

Wilt u een presentator inhuren? Bas Muijs is naast acteur ook een presentator. Sinds 2008 is hij daarmee begonnen en sindsdien is hij niet meer van de buis weg te slaan. Dus heeft u een presentator nodig? Neem dan eens contact op met zijn management. Hij heeft al diverse programma’s bij allerlei zenders mogen presenteren.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Presentator inhuren

Een presentator inhuren kan natuurlijk voor diverse vormen. Bas Muijs kunt u boeken voor allerlei verschillende presentatieklussen:

Televisieprogramma’s

In 2008 is Bas begonnen met presenteren voor het televisieprogramma Wat nou Zuid-Holland. Dit was voor de regionale zenders TV West en TV Rijnmond: in Den Haag en Rotterdam. Na deze klussen bij de regionale televisie, werd hij al snel opgemerkt als presentator en werd hij gevraagd voor landelijke programma’s. Eerst heeft hij bij RTL een aantal programma’s gepresenteerd, waaronder Mediazine, Bedrijf in Beeld en Wielerland. Vervolgens heeft hij bij SBS de presentatie van een wekelijks programma onder zijn hoede genomen: het snoer om. Maar liefst 26 afleveringen heeft hij daarvoor gepresenteerd.

Dagvoorzitter bij feesten en evenementen

Naast het presenteren van tv-programma’s, kunt u Bas Muijs ook boeken als dagvoorzitter of als presentator op feesten en evenementen. Hij maakt van elke klus een feestje en presenteert vol enthousiasme een evenement. U kunt hem op allerlei locaties boeken en ook wanneer u een ceremoniemeester nodig heeft, kunt u hem inhuren.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Bas Muijs als presentator inhuren

Heeft u een presentator nodig? U kunt Bas Muijs als presentator inhuren. Hij heeft de nodige ervaring en gaat professioneel te werk. Voor meer informatie raden wij u aan contact op te nemen met zijn management. Hij is in te huren op locatie door heel Nederland en de mogelijkheden zijn eindeloos.