Presentator gezocht

Presentator gezocht? Bas Muijs is naast acteur ook een presentator. Sinds 2008 is hij daarmee begonnen en sindsdien is hij niet meer van de buis weg te slaan. Dus heeft u een presentator nodig? Neem dan eens contact op met zijn management. Hij heeft al diverse programma’s bij allerlei zenders mogen presenteren.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Presentator gezocht

Bas is begonnen met presenteren voor de regiozenders TV West en TV Rijnmond. Zijn eerste presentatieklus was voor het programma Wat nou Zuid-Holland. Toen is het balletje gaan rollen, waarna hij ook voor RTL aan de slag mocht als presentator. Daar heeft hij de programma’s Mediazine, Bedrijf in Beeld en Wielerland gepresenteerd. Op dat moment werd hij ook echt gezien als presentator en heeft hij tevens voor SBS6 en NET5 gewerkt als presentator. Daar heeft hij de volgende programma’s gepresenteerd:

Met veel plezier heeft hij bovengenoemde televisieprogramma’s gepresenteerd. Hij is daarin erg gegroeid en door de verschillende soorten programma’s waar hij ervaring mee heeft, is hij divers inzetbaar.

Dagvoorzitter bij feesten en evenementen

Naast het presenteren van tv-programma’s, kunt u Bas Muijs ook boeken als dagvoorzitter of als presentator op feesten en evenementen. Hij maakt van elke klus een feestje en presenteert vol enthousiasme een evenement. U kunt hem op allerlei locaties boeken en ook wanneer u een ceremoniemeester nodig heeft, kunt u hem boeken.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Presentator gezocht?

Presentator gezocht? Denkt u eens aan Bas Muijs. Wilt u weten wat hij allemaal al precies heeft gedaan? Bekijkt u dan gerust zijn cv waar u alle programma’s die hij heeft gepresenteerd in een duidelijk overzicht ziet.