Presentator feest

Geeft u een feest en zoekt u nog een geschikte presentator om het feest nog leuker te maken? De juiste presentator kan uw feest helemaal afmaken en de puntjes op de i zetten.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Presentator feest

Wanneer u kiest voor een professionele presentator voor uw feest, dan profiteert u van de volgende voordelen:

De belangrijkste taak van een presentator is dat het programma gestructureerd verloopt. Het moet een goede samenhang hebben en daar kan Bas Muijs voor zorgen. Uiteraard is Bas als presentator zeer vakbekwaam en welbespraakt. Er zullen geen stiltes vallen en het feest zal perfect worden begeleid. Gebeurt er iets onverwachts of komt er iemand niet opdagen? De presentator zorgt ervoor dat deze onvoorziene zaken worden opgevangen. De gasten zullen niks door hebben en het feest gaat gewoon door.

De ervaring van Bas Muijs

Bas Muijs is meer dan een presentator. Zo heeft hij in 2006 de band Geweldige Noten opgericht. Dit doet hij samen met Winston Post en Peter Groenendijk. Het is een entertainmentshow met muziek waarbij het publiek heerlijk kan meezingen. Hiernaast geeft Bas acteerworkshops en lessen aan basisschoolklassen. Ook werkt hij graag samen met het speciaal onderwijs en leert hij deze scholieren meer over acteren en het theater. Ze kunnen een kijkje nemen achter de coulissen en zelf op het podium staan. Bas vindt het bovendien belangrijk om voor het goede doel te werken. Daarom is hij ambassadeur van KIKA en zit hij in het Sterrenfietsteam. Daarmee verzamelt hij met andere bekende Nederlanders ook geld voor in.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Bas als presentator voor uw feest inhuren

Heeft u een presentator nodig voor uw feest? Neem contact op met het management van Bas Muijs om hem in te huren. Hij zorgt voor de juiste sfeer en uitstraling van het feest.