Presentator boeken

Wilt u een presentator boeken voor uw feest of evenement? Bas Muijs is te boeken als dagvoorzitter, presentator of master of ceremonies en zorgt ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Bas heeft veel ervaring als TV-presentator en als het gaat om grote presentaties op locatie. Maar ook bij presentaties op een wat informeler niveau, bij evenementen of bedrijfsfeesten, zorgt Bas altijd voor een goede sfeer en een soepel verloop van het programma. Met het boeken van Bas Muijs als presentator haalt u humor, ervaring, professionaliteit en vakkundigheid in huis. Op sportgebied is hij een veelgevraagd presentator, maar ook bij muziekfestivals, persconferenties, boekpresentaties, modeshows of een opening is hij regelmatig te zien.

Bas Muijs: presentator »

Presentator boeken

Een presentator boeken, is dat ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Met één telefoontje weet u of Bas beschikbaar is. Wij houden van korte lijnen, dat werkt het prettigste.Als u Bas Muijs wilt boeken als presentator, weet u direct waar u aan toe bent.

Presentator televisieprogramma’s

In 2008 begon Bas met het presenteren bij het regionale TV West. Daarna volgden landelijke programma’s. Eerst bij RTL, later bij SBS6 en NET5. Niet alleen sportprogramma’s, maar ook klus-, vakantie-, bedrijven,-bruiloften en electronicaprogramma’s werden gepresenteerd. Als stadionspeaker op de EK’s in Zwitserland en Oekraine mocht hij in uitverkochte stadions presenteren en was tijdens de wedstrijden stadionspeaker van het Nederlands elftal. Nadien staat hij regelmatig op het podium tijdens de presentatie van grote sportevenementen.

Feesten, evenementen en ceremonies

Bas presenteert reglmatig op locatie als dagvoorzitter of ceremoniemeester. Ook kunt u hem als presentator boeken voor feesten of evenementen. Of het nu een formele setting, of juist een informeel feestje is, Bas past zich helemaal aan. En u kunt er zeker van zijn dat de presentatie vlekkeloos verloopt.

CV Bas Muijs »

Bas Muijs als presentator boeken

Heeft u interesse in Bas Muijs en wilt u hem als presentator boeken? Dan kunt u contact opnemen met zijn management. Bas staat open voor verschillende presentatieklussen en maakt uw feest tot een geslaagd evenement.