Nederlandse acteurs

Bent u op zoek naar Nederlandse acteurs? Bas Muijs is een acteur met ervaring in verschillende series. In 1999 is hij begonnen met een rol in de soapserie GTST, waar hij na zeven jaar mee stopte. Daarna heeft hij hoofdrollen gespeeld in diverse series, waaronder Voetbalvrouwen en Costa. Aan ervaring heeft hij dus zeker geen gebrek.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Nederlandse acteurs

Sinds 1999 is Bas Muijs te zien op de Nederlandse televisie als acteur. Sindsdien is hij daar niet weg te slaan en kwamen er mooie acteurklussen in zowel series als films op zijn pad. Dit is een kleine greep uit de series en films waarin hij grote rollen heeft gespeeld:

Televisie en theater

Diverse rollen zijn voor hem weggelegd: van overspelige echtgenoot tot een rol in een komedie. Alles doet hij met evenveel passie en dat zie je terug op het scherm. Naast acteur in televisieseries, is Bas altijd actief gebleven in het theater. Op locatie heeft hij stukken gespeeld, zoals Ik beken en Expeditie Brazilië. Ook speelde hij in het Haagse Theater aan het Spui in onder andere Romeo en Julia en Frankenstein.

Ervaring met verschillende rollen

Door de diversiteit aan rollen die hij heeft gespeeld, is hij één van de meest gevarieerde Nederlandse acteurs. Daarom wordt hij ook regelmatig voor verschillende rollen op televisie gevraagd. Bekijk zijn ervaring als acteur en bekijk in zijn archief allerlei foto’s van hem tijdens het acteren. Wilt u hem liever op beeld zien? Bekijk dan de filmpjes waar u hem in actie ziet.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Op zoek naar Nederlandse acteurs?

Zoekt u Nederlandse acteurs voor een serie of presentatieklus? Denk dan eens aan Bas Muijs. Naast acteur is hij ook presentator, dus hij is zeer gevarieerd inzetbaar. U kunt gerust eens zijn cv bekijken om meer te weten te komen over Bas Muijs.