Musicalacteur

Bent u op zoek naar een musicalacteur? Bas Muijs is een acteur met ervaring in verschillende series. In 1999 is hij begonnen met een rol in de soapserie GTST, waar hij na zeven jaar mee stopte. Daarna heeft hij hoofdrollen gespeeld in diverse series, waaronder Voetbalvrouwen en Costa. Aan ervaring heeft hij dus zeker geen gebrek.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Musicalacteur

Op de Haagse Hogeschool heeft Bas de lerarenopleiding gevolgd. Theater interesseerde hem toen ook al heel erg, dus deed hij tevens de theateropleiding bij theaterschool Rabarber in Den Haag. Op een gegeven moment werd hij in 1999 gevraagd voor een rol in de bekende soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar heeft hij zeven seizoenen de rol van Stefano Sanders gespeeld. In 2005 heeft hij de serie verlaten, omdat hij graag ook eens andere rollen zou willen spelen. Zowel in films als in series is dat zeker gelukt.

Filmrollen

In de volgende films heeft u Bas Muijs kunnen zien spelen:

Naast deze filmrollen heeft hij ook een hoofdrol gehad in de populaire series Costa en Voetbalvrouwen. Bovendien is hij altijd actief gebleven in het theater. De recentste musical waar hij in heeft gespeeld is Yab Yum. Met deze musical heeft hij in 2012 en 2013 twee maanden in Carre gestaan en daarna nog een half jaar door Nederland getrokken. Zoals u kunt lezen is Bas altijd bezig gebleven in zowel series en films als in het theater.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Op zoek naar een musicalacteur?

Zoekt u een musicalacteur voor een rol in een musical? Denk dan eens aan Bas Muijs. Naast acteur is hij ook presentator, dus hij is zeer gevarieerd inzetbaar. U kunt gerust eens zijn cv bekijken om meer te weten te komen over Bas Muijs.