Haagse acteur

Bas Muijs is een bekende Haagse acteur voor in een film. U kent hem wellicht van de bekende soapserie GTST of van de populaire televisieseries Costa en Voetbalvrouwen. Naast dat hij in veel series heeft gespeeld, heeft hij ook veel ervaring opgedaan in films. Zo heeft hij een hoofdrol gehad in de film Mijn vader is een detective en in Heksen bestaan niet.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Haagse acteur

Sinds 1999 is Bas Muijs te zien op de Nederlandse televisie als Haagse acteur. Sindsdien is hij daar niet weg te slaan en kwamen er mooie acteurklussen in zowel series als films op zijn pad. Dit is een kleine greep uit de series en films waarin hij grote rollen heeft gespeeld:

Televisie en theater

Diverse rollen zijn voor hem weggelegd: van overspelige echtgenoot tot een rol in een komedie. Alles doet hij met evenveel passie en dat zie je terug op het scherm. Naast acteur in televisieseries, is Bas altijd actief gebleven in het theater. Op locatie heeft hij stukken gespeeld, zoals Ik beken en Expeditie Brazilië. Ook speelde hij in het Haagse Theater aan het Spui in onder andere Romeo en Julia en Frankenstein.

Acteerworkshops

Naast dat Bas een theateropleiding heeft gevolgd, heeft hij ook de lerarenopleiding gedaan. Sinds 2010 doet hij hier weer wat mee, want hij geeft acteerworkshops. Ook geeft hij lessen aan klassen van de basisschool of speciaal onderwijs over acteren. Bas kan hier helemaal zijn ei van het lesgeven in kwijt.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Haagse acteur boeken?

Bent u benieuwd waar Bas precies als Haagse in gezien is geweest? Neemt u dan eens een kijkje in zijn cv om zijn werkervaring te bekijken. Ook kunt u allerlei beelden bekijken van films waar hij in heeft gespeeld.