Filmacteur

Bas Muijs is een filmacteur en heeft al in diverse films gespeeld. U heeft hem onder andere kunnen zien in Heksen bestaan niet en in Snuf de Hond in oorlogstijd. Wij vertellen u graag alles over zijn werk en ambities.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Filmacteur

U heeft Bas kunnen zien op verschillende gebieden op televisie en in de mediawereld:

Televisieseries

Bas is niet alleen op het witte doen te zien geweest als filmacteur, ook op televisie heeft hij in meerdere series gespeeld. In 1999 is hij begonnen met zijn rol als Stefano Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vervolgens wilde hij in meer acteerdisciplines actief zijn en besloot hij te stoppen na zeven seizoenen deze rol te hebben gespeeld. Op dat moment kreeg hij allerlei rollen aangeboden en heeft hij in de televisieseries Costa en Voetbalvrouwen gespeeld. In deze tijd bleef Bas altijd actief in het theater naast zijn televisiewerk.

Presentatieklussen

Naast filmacteur, presenteert Bas Muijs ook veel op zowel televisie als op locatie. Op tv heeft hij voor RTL en SBS6 verschillende programma’s mogen presenteren. Denk hierbij aan Bedrijf in Beeld, Mediazine en Feiten en Fabels. Op locatie presenteert hij veel als dagvoorzitter, ceremoniemeester of op evenementen. In 2008 en 2012 mocht hij zelfs tijdens het EK voetbal op het veld presenteren en bovendien was hij de stadionspeaker van het Nederlands elftal.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Filmacteur boeken

Zoekt u een filmacteur? Bas Muijs heeft veel ervaring in het spelen in films en series. Neem gerust contact op met zijn management voor meer informatie over boekingen. Ook kunt u eens in het archief kijken om te zien in welke films hij al geschitterd heeft.