Dagvoorzitter inhuren

Zoekt u een dagvoorzitter voor een evenement? Bas Muijs is in te huren als dagvoorzitter op locatie door heel Nederland. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer en op professionele wijze draagt hij zorg voor de presentatie van de dag of avond. Van grote evenementen met tienduizenden mensen, tot een kleine setting op een feest, opening, lancering of ander evenement; Bas zorgt voor een goede sfeer en soepel verloop van het programma.

Bas Muijs: presentator »

Dagvoorzitter inhuren

Met Bas Muijs als presentator van uw evenement heeft u gegarandeerd een gezellige sfeer en een soepel verloop van uw evenement of feest. De sfeer van een evenement is het belangrijkste en daar zorgt Bas altijd voor. Hij creëert deze goede sfeer door de mensen aandacht te geven en veel contact met het publiek te maken. Wanneer u voor een bekende Nederlander kiest als presentator, heeft dat altijd iets extra’s. Bas begeeft zich daarom tussen de bedrijven door met plezier tussen het publiek.

De voordelen van een goede presentator

Wanneer u kiest voor een professionele dagvoorzitter voor uw feest, dan profiteert u van de volgende voordelen:

De belangrijkste taak van een dagvoorzitter is dat het programma gestructureerd verloopt. Het moet een goede samenhang hebben en daar kan Bas Muijs voor zorgen. Bas is als dagvoorzitter en presentator zeer ervaren. Door zijn werk als TV-presentator is hij gewend te improviseren en te reageren waar nodig. Onverwachte gebeurtenissen of komt er iemand niet opdagen? De presentator zorgt ervoor dat deze onvoorziene zaken worden opgevangen. The show must go on en het publiek hoeft daar niets van te merken..

CV Bas Muijs »

Bas Muijs als dagvoorzitter inhuren

Heeft u interesse in Bas Muijs en wilt u hem als dagvoorzitter inhuren? Dan kunt u altijd contact opnemen met zijn management. Hij staat open voor diverse presentatieklussen waar hij zich altijd 100% voor inzet.