Dagvoorzitter evenement

Organiseert u een evenement ,bedrijfsfeest of officiële gelegenheid en zoekt u een dagvoorzitter die bekend is bij het grote publiek? De juiste presentator of dagvoorzitter kan uw feest nóg leuker maken!. Bas Muijs heeft veel ervaring op presentatiegebied en zorgt met een mix van humor, enthousiasme, formaliteit waar nodig en kennis van uw organisatie dat uw evenement soepel en vlekkeloos verloopt.

Bas Muijs: presentator»

Dagvoorzitter evenement

Bas Muijs heeft veel TV-programma’s gepresenteerd. Daarnaast is hij een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator van evenementen en feesten op locatie. Daarin maakt hij geen onderscheid in de grootte van het evenement. Hij presenteert met evenveel gemak en plezier voor tienduizenden mensen in een stadion als in een kleine setting op een huldiging, opening of vakavond van uw bedrijf.

Een presentatie op basis van uw wensen en behoeften

Bas denkt graag met u mee in het traject voorafgaand aan het evenement. Samen met uw organisatie zal er een passende invulling worden gegeven met de dagvoorzitter van uw evenement. We houden altijd rekening met uw wensen en behoeften en vanuit daar zorgen we voor een goede presentatie. Neem een kijkje op het CV van Bas om te zien welke grote evenementen hij heeft gepresenteerd:

CV Bas Muijs »

Dagvoorzitter voor een evenement boeken

Wilt u een dagvoorzitter voor een evenement boeken? U kunt Bas Muijs inhuren door contact op te nemen met het management.