Acteurs films Nederland

Zoekt u acteurs voor films in Nederland? Bas heeft met veel enthousiasme in verschillende soorten films gespeeld. Het is een bekende acteur met ervaring in diverse series en films.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

Acteurs films Nederland

Op de Haagse Hogeschool heeft Bas de lerarenopleiding gevolgd. Theater interesseerde hem toen ook al heel erg, dus deed hij tevens de theateropleiding bij theaterschool Rabarber in Den Haag. Op een gegeven moment werd hij in 1999 gevraagd voor een rol in de bekende soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar heeft hij zeven seizoenen de rol van Stefano Sanders gespeeld. In 2005 heeft hij de serie verlaten, omdat hij graag ook eens andere rollen zou willen spelen. Zowel in films als in series is dat zeker gelukt.

Filmrollen

In de volgende films heeft u Bas Muijs kunnen zien spelen:

Naast deze filmrollen heeft hij ook een hoofdrol gehad in de populaire series Costa en Voetbalvrouwen. Bovendien is hij altijd actief gebleven in het theater. De recentste musical waar hij in heeft gespeeld is Yab Yum. Met deze musical heeft hij in 2012 en 2013 twee maanden in Carre gestaan en daarna nog een half jaar door Nederland getrokken. Zoals u kunt lezen is Bas altijd bezig gebleven in zowel series en films als in het theater.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Acteurs voor films in Nederland

Wanneer u op zoek bent naar acteurs voor films in Nederland, dan zijn er heel wat acteurs waar u uit kunt kiezen. Een kenmerk van Bas Muijs is dat hij geschikt is voor diverse rollen. Door zijn ervaring in verschillende films, weet u bij Bas wat u van hem kunt verwachten. Dat is onder andere professionaliteit, inlevingsvermogen, enthousiasme en passie. Bekijk zijn carrière als acteur als u daar meer interesse in heeft.