Acteur GTST

ACTEUR GTST BOEKEN

Wanneer u een acteur uit GTST wilt boeken, dan zijn er heel wat acteurs waar u uit kunt kiezen. Bas Muijs past door zijn veelzijdigheid bij diverse rollen en kan als publiekstrekker of presentator bij verschillende evenementen ingezet worden.  Door zijn ervaring in verschillende films en series en ervaring als presentator weet u bij Bas precies wat u kunt verwachten: Professionaliteit, inlevingsvermogen, enthousiasme en een grote betrokkenheid. Bekijk zijn carrière als acteur of presentator voor meer info.

Bekijk wat Bas Muijs doet »

ACTEUR GTST BOEKEN

Bas is niet alleen in verschillende films op het witte doek te zien geweest, ook op televisie heeft hij in meerdere series gespeeld. In 1999 is hij begonnen als Stefano Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vervolgens wilde hij in meer acteerdisciplines actief zijn en besloot hij, na zeven seizoenen in de serie actief te zijn geweest, zich meer te richten op theater. Toch bleef ook het televisiewerk trekken en zo combineerde hij theater met TV. Hij speelde hij drie seizoenen de stervoetballer Italo Ferrero in Voetbalvrouwen. Een topvoetballer die alles deed wat God verboden heeft.  Naast TV-werk bleef niet alleen het theater, maar ook film trekken. Bas combineerde Voetbalvrouwen met de spannende oorlogsfilm voor de jeugd: Snuf de hond in Oorlogstijd. Hij speelde een piloot in Engelse dienst, die gezocht werd door de Duitsers. Na een jaar kwam daar ook nog de TV-serie Snuf en de Vliegende Volckert bij, waarin zijn karakter terugkeert naar Friesland om een mysterie op te lossen.

 

PRESENTEREN

Naast acteren is Bas Muijs ook op het gebied van presenteren actief. Zowel TV-programma’s als evenmenten op locatie. Op TV heeft hij voor RTL, NET5 en SBS6 verschillende programma’s mogen presenteren. Vooral Bedrijf in Beeld, Het Snoer Om en Hoe leuk is Nederland waren populaire programma’s. Op locatie presenteert hij regelmatig als dagvoorzitter, ceremoniemeester of is host op evenementen. In 2008 en 2012 mocht hij zelfs tijdens het EK voetbal als gastheer voor de supporters in het stadion op het veld presenteren en daarnaast was hij de stadionspeaker van het Nederlands elftal.

Bekijk wat Bas Muijs heeft gedaan »

Acteur uit GTST boeken?

Wilt u een acteur uit GTST boeken? Bas Muijs is een acteur met theater- en filmervaring en uiteraard veel ervaring in het maken van een soap. Hij heeft gewerkt voor kleine en grote producties en is een toegewijd acteur. Interesse in Bas als presentator? Uw evenement of bedrijfsfeest wordt professioneel gehost. Neem voor meer informatie contact op met Montecatini Management.