Acteur GTST boeken

Wanneer u een een acteur uit GTST wilt boeken, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Bas Muijs is, door de rol die hij zeven jaar speelde in de bekende soap, een acteur die bij bijna iedereen bekend is. Daarnaast speelde hij in Costa en Voetbalvrouwen, eveneens populaire series. Bas is een veelgevraagd acteur als het gaat om het openen of presenteren van verschillende soorten evenementen of bedrijfsfeesten.

Bas Muijs: Televisie en film »

Acteur GTST boeken

Bas is niet alleen op het witte doen te zien geweest als filmacteur, ook op televisie heeft hij in meerdere series gespeeld. In 1999 is hij begonnen met zijn rol als Stefano Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vervolgens wilde hij in meer acteerdisciplines actief zijn en nam hij afscheid na zeven seizoenen deze rol te hebben gespeeld. Na zijn periode bij de populaire soap heeft hij in de televisieseries Costa en Voetbalvrouwen gespeeld. In deze periode bleef Bas ook altijd actief in het theater naast zijn televisiewerk. Naast TV-series is Bas Muijs ook als presentator te zien op de buis.

Presenteren

Naast acteren, presenteert Bas Muijs ook. Op televisie en op locatie. Op TV heeft hij voor RTL, SBS6 en NET5 verschillende programma’s mogen presenteren. Bekendste programma’s waren Bedrijf in Beeld, Mediazine en Feiten en Fabels. Op locatie presenteert hij veel als dagvoorzitter of ceremoniemeester. In 2008 en 2012 mocht hij tijdens het EK voetbal voor de wedstrijden op het veld presenteren en was bovendien stadionspeaker van het Nederlands elftal.

CV Bas Muijs »

Acteur uit GTST boeken?

Wilt u een acteur uit GTST boeken? Bas Muijs presenteert graag uw evenement of bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een formele setting, een groot uitbundig feest of juist een bijeenkomst met weinig mensen. Door contact op te nemen met Linda Speelman van Montecatini Management komt u alles te weten over het boeken van Bas Muijs.