Acteur boeken

Wilt u een acteur boeken? Bas Muijs heeft jarenlange ervaring in het maken van series en films. Daarnaast is hij veel actief in het theater. Neem een kijkje op de site om te zien welke films, series en theaterproducties hij op zijn naam heeft staan. En neem contact op met Linda Speelman van Montecatini Management voor meer informatie.

Bas Muijs: televisie en film »

Acteur boeken

Bent u op zoek naar een acteur die bekendheid geniet bij het grote publiek en jarenlange ervaring heeft in het maken van series, films en theaterproducties? Neem dan contact op met het management van Bas Muijs.

Met zijn rollen in GTST, Costa en Voetbalvrouwen is Bas Muijs bekend geworden bij het grote publiek. Daarnaast speelde hij ook in tal van andere series en films. Verder is Bas veel te zien in het theater en dat is niet zo vreemd, want hij volgde een theateropleiding bij theaterschool Rabarber in Den Haag.

Muziek en onderwijs

Bas Muijs is meer dan acteur alleen. Zo heeft hij in 2006, samen met collega’s Peter Groenendijk en Winston Post, de band Geweldige Noten opgericht. Een muziekshow waarbij het publiek heerlijk kan meezingen.

Bas verzorgt theaterworkshops en presentatieworkshops voor volwassenen .Ook geeft hij les aan klassen uit het basisonderwijs. Deze klassen krijgen les in het theatergebouw of schouwburg en Bas leert daar scholieren meer over acteren en wat er verder nog meer gebeurt in het theater. De klassen kunnen een kijkje nemen in de coulissen, krijgen een demonstratie van de technicusachter de schermen en ze kunnen zelf even op het podium staan.

Bas Muijs vindt het belangrijk om zich in te zetten voor het goede doel. Hij is onder andere ambassadeur van KIKA (Kinderen Kankervrij) en hij fietst in het Sterrenfietsteam, dat zich voor verschillende goede doelen inzet.

CV Bas Muijs »

Bas Muijs boeken

Wilt u Bas Muijs als acteur boeken of uitnodigen voor een casting? Als u op zoek bent naar een acteur en u geinteresseerd bent in het boeken van Bas Muijs, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Montecatini Management.